Glória bújós cica lett!

2015. december 23. 20:00 - Macska_fogó

A betegsége talán jó hatással is volt Glóriára? Aki olvasta a fél évvel ezelőtti posztokat is, tudja, hogy Glória, félős, emberektől tartózkodó, antiszociális cica volt. Amióta viszont naponta orvoshoz cibálom, mindenféle rossz ízű orvosságokat nyomok le a torkán, megváltozott. Hát hogy lehet ez?

img_1672.JPG

Én sem tudom, csak találgatni tudok. Talán érzi, hogy törődünk vele, vagy csak érzi, hogy jobban van, és összeköti ezt velem, vagy csak a sok és rendszeres foglalkozás az oka. De az biztos, hogy Glória kifejezetten szereti, ha ölbe veszem, nyugodtabb lesz és még dorombol is néha :) Emellett sokkal nyitottabb, "dumál", ha valami nem tetszik neki, akkor azt nyávogással jelzi, mint egy rendes macska :) Hát kell ennél jobb karácsonyi ajándék? :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr678194568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Holdgyöngy 2018.03.13. 06:58:02

Így legyen a mi kandúrunknál is. Mellettem fekszem, de ha tolom felé a kezem simogatásra felugrik. Hogy mellém fekszik maga a csoda. Most a műtéte után (ha engedi magát befogni) talán ő is elérhetőbb, azaz simogatható lesz.
süti beállítások módosítása