Glória talán jobban van, de fuvart kér!

2016. február 04. 11:44 - Macska_fogó

Kislány tegnap itthon volt, nem vittem orvoshoz, helyette én diktáltam belé a gyógyszereket, nem is keveset. Szerintem jobban van, de vissza kell mennünk dokihoz, ebben segítsetek kérlek ismét!

img_2081.JPG

Tegnaptól Glória szép adag gyógyszert és kaját kap tőlem, és úgy tűnik ez hat neki. Mozgékonyabb lett, élénkebb, volt széklet és a kényszeretetést is szépen elviseli, szinte nem is tiltakozik! Tehát ezek jó hírek! :)

Viszont ezt orvosnak is ki kell mondania, és meg kell kapnia a további kezeléseket, hogy rendbe jöhessen. Ezért szükségünk van fuvarra ismét, ma és holnap estére. Tehát ma 17-19 óra között mennénk a 13. kerületből a 3. kerületbe, és éjszaka, feltehetően 11 után vissza. Holnap pedig ugyanígy. Kérem, hogy aki tudja vállalni bármelyik fuvart, az írjon a szeretemacicamatblog@gmail.com emailre és adja meg a telefonszámát! Köszönöm!

Update: csütörtök vissza van fuvar!

Update 2: csütörtök oda fuvar is megvan! Holnapra kell oda és vissza!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr328359112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása