6 év 6 legolvasottabb cikke

2019. szeptember 26. 09:29 - Macska_fogó

Most lett 6 éves a blog, ennek örömére ebben a hónapban több cikket is írtam a hatos szám "bűvöletében". A hónap végére ebből még két téma maradt. Az egyik az elmúlt hat év legsikeresebb cikkei, vagyis amiket az évek alatt a legtöbben olvastatok el. Érdekes ez a lista, mert látszik, mi érdekel titeket igazán. 
adorable-animal-cat-2286016_1.jpg

Lássuk tehát a hatos listát, a legtöbb régi cikk, de van közte olyan, ami ebben a hónapban jelent meg, és máris bekerült a top 6 közé. A számok oldalletöltések, 2019. szeptember 24. délig mérve. Örülnék, ha leírnátok, ti melyiket olvastátok már, és ha szükség volt rá, segítette-e és hogyan.

LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, hogy támogasd a blogot, akár csak kávé árával, hogy továbbra is minőségi tartalmat tudjak nektek adni, és még több cicának és gazdinak segíteni! Támogatni Patreonon keresztül tudsz, kattints a linkre! Ha tudni szeretnéd, mit kapsz a támogatásért, vagy segítségre van szükséged a regisztrációhoz, a fenti linkeken azt is megtalálod. Köszönöm!

Mit tegyél, ha a cicád nem szobatiszta?

43.720 megtekintés

adorable-animal-bed-2061057_2.jpg

Ez érdekelt titeket legjobban, vagyis a cicapisi a leginkább zavaró dolog. Általában az ágyatokra pisilnek a szemtelen kedvenceitek, így igazán érthető, hogy ennél jobban semmi sem zavar titeket. Több cikket is írtam már a témában, de ez, az első, amit már több, mint öt éve tettem fel, tetszik nektek a legjobban. Majdnem 44 ezerszer olvastátok el.

Cicák összeszoktatása

39.392 megtekintés

adorable-animal-photography-animals-2870510.jpg

A másik állandó kérdés: van már egy cicátok, de befogadtok mellé egy másikat, és nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy képzeltétek. Az új cica nem öleli a keblére azonnal az újat, vagy éppen a "betolakodó" üldözi a régi lakót. Sokszor sajnos nem veszitek figyelembe, hogy a cicák nagyon territoriális lények, és nem szívesen osztják meg a területüket. A másik fontos tulajdonságuk, hogy a "szokások rabjai", és minden változás stresszként hat rájuk. És egy új macska megjelenésével mindkettőt komoly támadás éri. Van, amelyik cica persze minden változásnak örül, de ez a ritkább. Általában az vezet hosszú távon át tartó nyugalomhoz, ha fokozatosan szoktatod össze a cicákat. A cikk ebben segít, és az öt év alatt közel 40 ezren olvastátok el.

Kutya vs. macska

32.180 megtekintés

animal-cat-cute-46024.jpg

Az örök ellenségek. Az állandó párharc. A kibékíthetetlen ellenlábasok ők. Vagy mégsem? Ahogy egy nemrég írt cikkemben is láttátok, közel sem így van. De azért fontos, hogy akár cica mellé érkezik kutya, akár fordítva, kutya mellé macska, fontos a megfelelő összeszoktatás. Ezt ti is így gondoljátok, ezért olvastátok már el az erről szóló, szintén több, mint öt éve írt cikkem harmincezernél is többen.

Kinti vagy benti macska?

30.250 megtekintés

adorable-animal-anxious-669015.jpg

Egyik első véleményem (egészen pontosan a második) a blogban, vagyis ez a cikk nem is az én véleményem volt, azt később írtam le. Itt mindössze felsoroltam benne pro és kontra a kijárás és a benti tartás melletti és elleni érveket. Mégis nagyon sokatokat megszólított, és szép kis vita is lett a két tábor között - ahogy az lenni szokott. Bő öt év alatt több, mint harmincezren voltatok rá kíváncsiak.

A cicaboldogság jelei

21.169 megtekintés

beautiful-cat-child-2878770.jpg

Egy nagy meglepetés - vagy éppen nem - a listában: a cikkem arról, miről ismerszik meg a boldog cica, egy hónap alatt bekerült a top 5-be, több mint húszezren olvastátok. Ehhez persze kellett az is, hogy kiemeljék a blog.hu-s srácok, de ez nem vesz el semmit sem az érdemeiből. Ennek én nagyon örülök, mert ezek szerint fontos nektek, hogy boldog-e a cicátok. Vagy csak szerettek cuki cicákról képeket nézegetni? Mert az összes fotót ti, a blog olvasói, a blog Facebook-csoportjába töltöttétek fel, és hát egyik kép csodásabb, mint a másik!

Egészséges kérdés

20.601 megtekintés

adorable-animal-cat-1317844_2.jpg

Bár minden alkalommal kifejezetten kérem, hogy egészséget érintő kérdéseket ne nekem, hanem állatorvosnak tegyetek fel, ebben az esetben kivételt tettem. Egyrészt, mert az egyik ideiglenes cicám örökbefogadója kérdezte tőlem, másrészt mert olyan egyszerű, és egyben vicces volt rá a megoldás, hogy megért egy bejegyzést. Úgy látom, Ti is így gondoltátok, mert kicsit kevesebb, mint öt év alatt húszezren néztétek meg ezt a cikkem is.

Ezek voltak tehát a legolvasottabb cikkek a blogban hat év alatt. Köszönöm, hogy ennyi ideje, ennyien olvastok, remélem megmarad ez a jó szokásotok a jövőben is. Én igyekszem jó írásokkal segíteni ezt nektek, ebben biztosak lehettek!

Ha tetszenek az írásaim, kérlek oszd meg, és lájkold a Facebook-oldalam, illetve jelentkezz a blog Facebook-csoportjába, ahol hasznos tippeket kaphatsz sok macskás témában!

Valamint kérlek, ha tetszett a cikk, segített neked egy írásom, vagy én adtam neked tanácsot amivel sikerült jobban megérteni és "megszelídíteni" a cicádat, akkor támogasd a munkámat, legyél Te is rendszeres pártfogója az oldalnak! Kattints ide a részletekért: https://www.patreon.com/szac

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr8515026854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása