Amit Glóriának lehetővé tettetek

2015. december 16. 22:22 - Macska_fogó

Glória állapota stagnál, ami azt jelenti, hogy a levegővétel nehezen megy neki, és enni sem akar sokat. Ezért van szükség a rhinoszkópiára, hogy kiderítsük, mitől van ez. És azzal, hogy még többen küldtetek pénzadományt Glóriának, ezt lehetővé tettétek!

img_1585.JPG

Glóriának csütörtökön megcsináljuk, ahogy mi hívjuk, a "rhinocéroszos" vizsgálatot, és ebből ki kell derülnie, hogy pontosan mi okozza a fenti tüneteket. Drukkoljatok, hogy tényleg így legyen, és tudjunk utána javítani az állapotán! És ezt két dolog miatt tehetjük meg. Az egyik, hogy találtunk vidéken egy jóval olcsóbb lehetőséget a vizsgálatra, a másik pedig, hogy küldtetek támogatást a kislánynak! Eddig összesen 103 500 Ft-ot utaltatok neki, amit ismételten nagyon köszönök, fantasztikusak vagytok!

Cserébe mutatok valamit, mit adott ma nekem Glória. Hosszú ideje nem volt ilyen, de simogatás közben hangosan dorombolt, amit a lenti videó is bizonyít :)

Drukkoljatok tehát Glóriának, holnap jelentkezem, mire jöttünk rá a vizsgálatból!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr368178422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása