Ezt a 7 cikket szeretitek a legjobban

2020. szeptember 21. 16:35 - Macska_fogó

Idén szeptemberben lett 7 éves a blog, ezért összeszedtem, hogy ez idő alatt melyik 7 cikk volt az, amit a legtöbben olvastatok. Vannak benne meglepetések is, de azt mindenképpen kiderül, miket szerettetek a legjobban. Mivel tavaly is volt hasonló cikk, ezért kicsit össze is hasonlítom az akkori listával.

110020572_1713020465513172_9066582645207503197_o.jpg

Nézzük tehát sorban, melyik cikkek voltak a legkedvesebb nektek, mit szerettetek vajon bennük? Az adatok 2020. szeptember 21.-i állást közölnek, a rövid leírás után pedig a linkre kattintva el is olvashatod a cikket, ha még nem tetted meg eddig.

LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, hogy támogasd a blogot, akár csak kávé árával, hogy továbbra is minőségi tartalmat tudjak nektek adni, és még több cicának és gazdinak segíteni! Támogatni Patreonon keresztül tudsz, kattints a linkre! Ha tudni szeretnéd, mit kapsz a támogatásért, vagy segítségre van szükséged a regisztrációhoz, a fenti linkeken azt is megtalálod. Köszönöm!

1. helyezett: Vicces pózokban alvó cicák

85.159 oldalletöltés

Rögtön az elején egy meglepetés, ami egyben a blog rekordja is: ez a cikk idén augusztusban készült el, és két napon belül a lista elejére ugrott, ezzel sosem látott elérést produkált! Ehhez persze kellettek a ti képeitek is a cuki alvó cicáitokról, illetve az, hogy kikerüljön a cikk Index címlapra, és elég ideig ott is tartsák. Ugye hogy megérdemlik ezek a cicák a népszerűséget? És ahogy a cím is sejteti, ez az első rész, biztosan lesz még folytatása hamarosan a cukiságnak!

2. helyezett: Alomhasználati gondok megoldása

50.548 oldalletöltés

A második helyen egy több, mint 6 éve írt cikkem áll, amiben arról írok, hogyan tudod megszüntetni azt, ha a cicád almon kívül pisil. Azóta több cikk is született a témában, és a mai napig ez az egyik legtöbbször feltett kérdésetek, tehát nem meglepő, ha ennyien olvastátok az első cikket erről. Ha neked is szükséged van rá, a többi cikket itt tudod elolvasni. Tavaly egyébként ez a cikk volt az első helyen, és azóta közel hétezren voltatok rá kíváncsiak.

3. helyezett: Bebizonyítottam, hogy a cicáink szeretnek minket

50.693 oldalletöltés

89335435_1318167825049757_727445744864198656_o.jpg

A dobogó utolsó fokára ismét egy új cikk került, idén márciusban írtam, és szintén hamar megszerettétek. Az egyik nagy macskás tévhitet döntöttem le benne, miszerint a macskák önzőek és nem is szeretnek minket. A témában folytatott több kutatást is bemutattam, amelyek ezt megcáfolták, és ismét a ti képeitekkel illusztráltam, hogy a cicáink nemcsak hogy szeretnek minket, de nagyon is kimutatják! Ez volt az egyik legkedvesebb cikk nekem az elmúlt évben, ezért is örülök, hogy nektek is tetszett!

4. helyezett: Cicák összeszoktatása

45.993 oldalletöltés

Ismét egy több, mint 6 éves cikk következik, szép kis sorminta, ugye? A cuki cicák után egy olyan téma, amikor sok esetben a cicák ismét nem annyira cukik, főleg, ha nem örülnek egy újonnan befogadott, másik cicának. A cikk abban segít, hogyan előzd meg a konfliktust az új és a régi cica között, a megfelelő összeszoktatással. Tavaly ez a cikk volt a második helyen, tehát két helyet csúszott, viszont így is több, mint hatezren olvastátok el azóta.

5. helyezett: Cicás home office

45.906 oldalletöltés

89993082_3923195894364924_5993380433524424704_n_1.jpg

Mivel láthatóan nem csak a cicáitok, hanem ti is szeretitek a rendszerességet, ismét egy új cikk következik, és ismét az általatok küldött fotókkal. Idén márciusban sokan otthoni munkára kényszerültünk, ezért arról írtam, milyen hatással lehet ez a cicánkra, és hogyan érdemes ezt kezelnetek. A hasznos információk mellett a ti cicáitokról "munka közben" készült fotók nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy bekerült a legjobb 5 cikk közé. A cikknek volt folytatása a visszatérésről is.

6. helyezett: Cica és kutya összeszoktatása

36.343 oldalletöltés

Folytatjuk ezzel is a megkezdett rendszert, és egy 6 évvel ezelőtti cikk következik a sorban, amiben segítek nektek, hogy össze tudjátok szoktatni a cicátokat a kutyátokkal. Tavaly ez a cikk még felfért a dobogó utolsó fokára, azóta pedig valamivel többen, mint négyezren olvastátok el.

7. helyezett: Az örök kérdés - Kinti vagy benti?

31.690 oldalletöltés

A végén megtörjük a mintát, és ismét egy régebbi, ezúttal egy öt és fél éve írt cikkem jön, amivel felsorolom pro és kontra a kijárás melletti és elleni érveket. Emlékszem, hogy akkor is mekkora port kavart a cikk, mert sokan estek egymásnak kommentben, a kijárás melletti és a benti tartás mellett érvelők közül. A cikknek volt is folytatása a ti, illetve az én véleményemmel. Ez a véleményem azóta se változott, és sajnos még mindig aktuális minden szava, ezért idén írtam is cikket a "boldog" kijárós cicák életéről.  Tavalyhoz képest három helyet csúszott vissza, és azóta alig ezren voltatok rá kíváncsiak.

Akkor most mit is szerettek?

A fentiek voltak tehát a blog eddigi 7 éve alatt a legkedveltebbek, amiket a legtöbbször olvastatok el. Egészen meglepő és nagyon jó jel, hogy köztük van három egészen friss cikk, amik rövid idő alatt érték el ezt az eredményt. Ezek szerint érdekel titeket a blogban írtak ennyi idő után is, sőt, egyre jobban. És hogy ez alapján miket szerettek a legjobban? Nem mást, mint a fotókat cuki cicákról, a cicátok alomra szoktatásáról, illetve a cicák, illetve cicák és kutyák összeszoktatásáról adott tanácsaim a legfelkapottabb témák. Ezekben pedig nem lesz hiány a terveim szerint a későbbiekben sem a blogban, ha ti is szeretnétek!

Ha tetszett a cikk, vagy rendszeresen olvasod a blogot, esetleg segített neked egy írásom, vagy én adtam neked tanácsot, amivel sikerült jobban megérteni és "megszelídíteni" a cicádat, akkor támogasd a munkámat, legyél Te is rendszeres pártfogója az oldalnak! Kattints ide a részletekért: https://www.patreon.com/szac

Valamint ha tetszett ez az írásom, kérlek oszd meg, és lájkold a Facebook-oldalam, illetve jelentkezz a blog Facebook-csoportjába, ahol hasznos tippeket kaphatsz sok macskás témában!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr5916173876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

élhetetlen 2020.09.22. 02:15:12

Csak régi emlékek. Falusi lakókonyha, volt egy karfás láda, a szennyest gyűjtöttük benne, azon voltak a macskapárnák. (4-7 macska). Az alvás kupacban. Nem lehetett látni, melyiknek melyik a lába, volt olyan is, hogy az egyiknek a karfán volt a segge, csak a feje lógott be a tömegbe, de együtt voltak. Macskagombolyag. Helyfoglalás. Péntek este hazaértem, és ledobtam a táskámat erre a ládára, a szabad helyre. Bejött megint egy, leült a konyha közepére, és méltatlankodva nézte a táskámat. Annak ott semmi keresnivalója. Kapcsoltam, leraktam a földre. Idegenek a terepen. Néha valamelyik mama meglepett bennünket 3 kiscicával. (7 macska). Bejött a kandúr, meglátta őket, na, ő ebből a vircsaftból nem kér, kiment. Két napig az ajtó előtt, kívül etettük, mire végül elfogadta a tényeket. A gyerekneveléssel nem volt gondunk, azt elintézte a mama. Mostanában olvasom, hogy a tej mérgező a macskáknak, a mieink ezt nem tudták. Az etetések között is volt egy újratöltött tejes, és egy vizes tál. A kiscica belelépett a tejes tálba, akkora maflást kapott visszamancsból, hogy hármat pördült a konyhakövön. Nem magyaráztuk el a macskának, hogy nem ez a helyes nevelési módszer.
süti beállítások módosítása